Over

Mijn naam is Marcel en ik ben de oprichter van Plots&Plans. Ik woon in Apeldoorn, vlakbij de Veluwe waar ik ook regelmatig te vinden ben. Ik heb brede interesses en ben m’n hele leven al gefascineerd door alles wat met computers te maken heeft. Dit alles zie je terug in mijn opleidingen, certificaties en carrière, waarin ik me heb beziggehouden met allerlei aspecten van automatisering. Hierdoor heb ik een rijke ervaring opgebouwd op zowel het technische vlak als het organisatorische vlak.

Ik heb gewerkt voor zeer grote bedrijven tot aan hele kleine bedrijfjes, maar mijn hart ligt bij het MKB. M’n bedrijf Plots&Plans richt zich op het ondersteunen, begeleiden, adviseren en trainen van MKB-ondernemers op het gebied van IT vraagstukken, met name gericht op (verander)processen, privacy (AVG) en security (ISO27001/NEN7510) met als doel groei van bedrijven te bevorderen en het IT bewustzijn te vergroten.

Ik heb een onafhankelijke, analytische en creatieve geest. Ben daarom vaak bezig met het verzinnen van nieuwe ideeën en concepten. Gewoon dingen anders dan anders doen. Hierdoor zie ik regelmatig zaken die anderen niet opvallen. Ik werk graag samen met anderen en neem vaak een verbindende rol op me, tussen ‘de techneuten’ en ‘de business’. Goede communicatie en integriteit vind ik het allerbelangrijkste in mijn vak.