Partners

Niemand heeft alle wijsheid in pacht. Zelfs Plots&Plans niet. Daarom werken we graag samen met partijen die ook streven naar tevreden klanten en mooie resultaten. Zodat we met elkaar kunnen zorgen dat klanten volledig ontzorgd worden.

Normity helpt organisaties om grip te krijgen op kwaliteit. Daarvoor ontwikkelen zij een superieur kwaliteitsmanagementsysteem dat alles bevat wat je nodig hebt: van het vastleggen van je organisatie, het beheren van compliancy, het vastleggen van bewijslast tot het uitvoeren van risicoanalyses en het beoordelen van leveranciers. Normity ondersteunt alle normen.

Plots&Plans is een trotse business partner van Normity

Website Normity: www.normity.nl

ZeelVis-IT ondersteunt organisaties van elk formaat bij projecten, procesoptimalisatie en software implementaties. Door samen te werken en te luisteren naar de wensen van de organisatie en de eindgebruiker, wordt veranderen een feest. Processen zijn altijd in beweging en stilstand is immers achteruitgang, veranderen doen we samen.

Website Zeelvis-IT: www.zeelvis-it.nl

StackSecure bestaat uit een team van enthousiaste cybersecurity experts. Het team bestaat uit security specialisten, security adviseurs, programmeurs en experts uit het onderwijs. Samen werken ze aan het digitaal veilig maken en houden van organisaties en haar personeel. Ze werken met een integrale benadering waarbij ze proactief testen naar kwetsbaarheden, kijken naar informatiebeveiligingsbeleid, cybersecurity awareness en borging van voorgaande.

Website StackSecure: www.stack-secure.com

Oopen richt zich in algemene zin op ‘veranderen en verbeteren’.​​​ Als interim of projectmanager begeleiden zij vaak complexe processen. Als adviseur denken zij mee over strategie en organisatieverandering. Zij zijn ervaren senior-managers met uitgebreide kennis e​n ervaring in bedrijfsleven, overheid, zorg en onderwijs. Oopen koppelt hoogwaardige, analytische expertise aan ‘managerial skills’ en aan wijsheid en inzicht op het gebied van mens en organisatie. ​​​​​​

Website Oopen: www.oopen.nu